Het hotel

Omdat het nergens zo goed is als "thuis" heb ik besloten om mijn huis om te bouwen tot hondenhotel. Zo komen de honden niet in een hok terecht maar gewoon bij ons in huis.

De kracht van dit concept is mijn roedel en mijn gezin. Mijn eigen honden zijn zeer ervaren in het omgaan met andere honden die geen roedelervaring hebben en doen dit op een correcte en eerlijke manier. Mijn gezin zorgt mee voor het warme en fijne ‘thuisgevoel’ en zijn een onmisbare schakel in deze ketting. Ieder van ons draagt zijn steentje bij in het succesverhaal dat deze opvang geworden is.

 

Wat bieden wij: Een veilige omgeving waar uw hond tijdens zijn/haar verblijf heel veel dingen kan ontdekken en ervaren. Fysiek en mentaal welzijn zijn in mijn concept heel belangrijk.

Zoals: omgang met andere honden, hondentaal – sociale omgangsregels, uw hond leert zijn sterktes en zijn limieten ontdekken en hoe hier op een goede manier mee om te gaan.

Verder hebben wij ook een paard, een koe, twee varkentjes en een kip. Dus socialisatie met boerderijdieren staat ook op het programma ;-)

Enkele trefwoorden: socialisatie, spel, plezier, samenhorigheid, leren en ontdekken, zelfstandigheid, zelfbeheersing en emotionele groei.

Hij wordt overal bij betrokken en krijgt veel aandacht. Tel hier de dagelijkse wandeling bij en u weet dat uw hond geen tijd zal hebben om zich te vervelen. Kortom uw hond gaat een fijne vakantie tegemoet.

 

En natuurlijk houd ik u dagelijks op de hoogte hoe het met uw lieveling gaat, met foto's en/of een filmpje. U mag me ook steeds bellen.

Let wel :

Omwille van dit concept is het uiteraard wel de bedoeling dat alle honden die komen logeren op een correcte manier met elkaar kunnen omgaan.

Loopse teefjes kunnen we helaas niet huisvesten.

Ongecastreerde reutjes zijn welkom op voorwaarde dat ze met andere honden door één deur kunnen, hier bedoel ik mee dat ze geen ruzie zoeken, niet vechten en de teefjes met rust kunnen laten. Indien hier twijfel over is, kunnen we een testdag afspreken.

 Lees ook even onze algemene voorwaarden na.

Hondenhotel Bij Mira & Co
Houtstraat 12
3440 ZOUTLEEUW
+32(0)494 49 09 00
ann.vergeylen@gmail.com
Waar vind je ons / Where do you find us / Où nous trouver

© 2017 by JanD. Disclaimer. Erkenningsnummer: HK 40215860 - Ondernemingsnummer : 0888.414.783