Bij ons voelt uw hond zich thuis.

Mira & C°

Wat onze gasten over ons zeggen

“Telkens wij op reis gaan vertrouwen wij ons "Sofietje", een Spaans Bodeguerootje, maar al te graag toe aan de zorgen van Ann. Tijdens ons verblijf in het buitenland worden wij dagelijks op de hoogte gehouden over het wel en wee van onze hond via Whatsapp met foto's en filmpjes. En "Sofietje" heeft er genoeg vriendjes rond haar om zich niet eenzaam te voelen "

  ​
​Annemie en Jan, Sofie's eigenaars

1/85
Wil u een kijkje komen nemen ?
U mag altijd contact met me opnemen op 0494/49.09.00 of mailen naar info@miraenco.be

Wat onze gasten over ons zeggen

Ann verzorgt nu al 4 maanden mijn 8-jarige dwergpinscher, Petrie. Ik reis veel en het is zo fijn om te zien dat Petrie zich bij Ann en haar familie als een van hen voelt. Zozeer zelfs dat elke keer dat ik haar afzet, ze het huis in rent om iedereen gedag te zeggen. Ze lijkt het niet te merken wanneer ik de voordeur uitga.
Terwijl ik weg ben, stuurt Ann me berichten en foto's van Petrie zodat ik haar minder mis. Ik ben Ann hier dankbaar voor. Ann is ook flexibel met de ophaal- en aflevertijd. Dit helpt wel bij mijn gekke reisschema.
Als je op zoek bent naar een comfortabele, veilige en liefdevolle omgeving waar je honden kunnen verblijven terwijl je weg bent, is Ann de perfecte keuze. Ze geeft echt om de haar toevertrouwde dieren. Ik kan haar niet genoeg aanbevelen.

Lori, eigenaar van Petrie

Hondenhotel Bij Mira & Co
Houtstraat 12
3440 ZOUTLEEUW
+32(0)494 49 09 00
ann.vergeylen@gmail.com
Waar vind je ons / Where do you find us / Où nous trouver

© 2017 by JanD. Disclaimer. Erkenningsnummer: HK 40215860 - Ondernemingsnummer : 0888.414.783