top of page

Honden(huis)hotel

"Bij Mira & Co"

Bij ons voelt uw hond zich thuis.

Wat onze gasten over ons zeggen

“Telkens wij op reis gaan vertrouwen wij ons "Sofietje", een Spaans Bodeguerootje, maar al te graag toe aan de zorgen van Ann. Tijdens ons verblijf in het buitenland worden wij dagelijks op de hoogte gehouden over het wel en wee van onze hond via Whatsapp met foto's en filmpjes. En "Sofietje" heeft er genoeg vriendjes rond haar om zich niet eenzaam te voelen "

  ​
​Annemie en Jan, Sofie's eigenaars

Wat onze gasten over ons zeggen

"Onze Rakker zijn tweede thuis." Zo zou je honden(huis)hotel Mira & Co het beste kunnen omschrijven. Met een kwispelend staartje gaat onze Rakker naar Ann, of het nu voor een dagje is of een langer verblijf. Niet zo vanzelfsprekend als je weet dat onze Rakker erg angstig is voor vreemde mensen. Spelen, vertroeteld worden, leuke wandelingen en lekker rusten, alles komt aan bod. Van dit alles worden we op de hoogte gehouden aan de hand van berichten en foto's.

Sien

NIEUW

Om de rust in huis te bewaren, vragen we om jullie schatjes langs de ingang van het trainingscentrum te brengen en op te halen.

Dit is de aanbouw rechts van ons huis, hier is ook plaats genoeg om te parkeren.

Omdat dit een drukkere periode is en we vaak meerdere afspraken op een dag hebben, vraag ik om stipt te zijn. Als jullie vertraging oplopen, verwittig dan even ;-)

TC.jpg
bottom of page