top of page

Honden(huis)hotel

"Bij Mira & Co"

Het hotel

Omdat het nergens zo goed is als "thuis" heb ik besloten om mijn huis om te bouwen tot hondenhotel. Zo komen de honden niet in een hok terecht maar gewoon bij ons in huis.

De kracht van dit concept is mijn roedel en mijn gezin. Mijn eigen honden zijn zeer ervaren in het omgaan met andere honden die geen roedelervaring hebben en doen dit op een correcte en eerlijke manier. Mijn gezin zorgt mee voor het warme en fijne ‘thuisgevoel’ en zijn een onmisbare schakel in deze ketting. Ieder van ons draagt zijn steentje bij in het succesverhaal dat deze opvang geworden is.

 

Wat bieden wij: Een veilige omgeving waar uw hond tijdens zijn/haar verblijf heel veel dingen kan ontdekken en ervaren. Fysiek en mentaal welzijn zijn in mijn concept heel belangrijk.

Verder hebben wij ook een paard, een koe, twee varkentjes en een kip. Dus socialisatie met boerderijdieren staat ook op het programma ;-)

Enkele trefwoorden: spel, plezier, samenhorigheid, leren en ontdekken, zelfstandigheid, zelfbeheersing en emotionele groei.

Hij wordt overal bij betrokken en krijgt veel aandacht. Tel hier de dagelijkse wandeling bij en u weet dat uw hond geen tijd zal hebben om zich te vervelen. Kortom uw hond gaat een fijne vakantie tegemoet.

 

En natuurlijk houd ik u dagelijks met foto's op de hoogte hoe het met uw lieveling gaat.

Let wel :

Omwille van dit concept is het uiteraard de bedoeling dat alle honden die komen logeren op een correcte manier met elkaar kunnen omgaan.

Het hotelverblijf is dus geen opvoedingskamp ;-).

Voor lessen in socialisatie en communicatie verwijs ik u graag door naar ons trainigscentrum.

Loopse teefjes kunnen we helaas niet huisvesten.

Momenteel nemen wij geen ongecastreerde reutjes meer bij aan.

 Lees ook even onze algemene voorwaarden na.

bottom of page