top of page

Wie ben ik

Omdat u vast wel nieuwsgierig bent naar de persoon die uw lieveling tijdens zijn/haar verblijf zal verzorgen, stel ik me even kort voor.

 

Ik ben Ann, getrouwd en mama van 3 kinderen.

 

Met mijn eerste hond Mira, de hondenliefde van mijn leven, is alles begonnen. Dankzij haar heb ik mijn eerste stappen in de "hondenwereld" gezet en ik ben niet meer gestopt met stappen. In sommige periodes van mijn leven ging het zelf naar snelwandelen en rennen. Van het ene avontuur naar het andere. Verschillende cursussen en opleidingen (zowel in België als daarbuiten) hebben me een stevige basis gegeven en omdat de evolutie niet stilstaat, blijf ik cursussen volgen, blijf ik bijleren en vind ik het heerlijk om nieuwe horizonten te verkennen.

 

Eén van de avonturen waar ik heel veel uit heb geleerd en nog steeds doe, is mijn samenwerking met de organisatie Spaanse Honden In Nood. Ik heb in Spanje gewoond en in hun asiel gewerkt. Daar heb ik echt geleerd om met vele verschillende honden om te gaan. Van jong tot oud, alle mogelijke rassen en kruisingen door mekaar. Elke hond is speciaal en uniek, gewoon om wie ze zijn, welk rugzakje ze mee dragen en hoe ze in het leven staan.

 

Daar waar ik vroeger nogal een zwart-wit denker was, heb ik met de jaren geleerd dat er oneindig veel grijstinten zijn.

 

Sinds ik enkele jaren geleden terug naar België kwam wonen, heb ik dan ook steeds een grote roedel honden om me heen.  Omdat ik vaak zeg: " och, een hondje meer of minder" is zo het idee gegroeid om een hondenhotel te starten.

4.jpg
bottom of page